Halid Muslimović će da ostane bez ičega: Gubi hotel od 1.500.000 eura! Mora da proda sve radi DUGOVA! – Brzina

Halid Muslimović će da ostane bez ičega: Gubi hotel od 1.500.000 eura! Mora da proda sve radi DUGOVA!

Halid Muslimović, pjevač koji skoro 30 godina odbija da Ermiu Elezoviću isplati njegov dugo od 32.000 eura i dva puta je uspio da izbjegne prinutnu akciju da se rasproda njegova imovin. Ovaj čovjek je prevaren od strane bosanskog pjevača tako što mu je uzeo novac za snimanje albuma koji nikada nije objavio a za pravdu on čeka od 1990. godine.

Loading..

I nakon odluke Apelacionog suda u Kragujevcu, koja je donesena pravosnažno, Muslimović traži svaki dan izgovore i ne želi da mu plati dugovnje. Zato su nadležni organi morali da prodaju imoinu dužnika da bi se vratili dugovi ali je to propalo jer nije bilo kupaca za Muslimovićevu imovinu koja se nalazi u Prijedoru.

Ovaj postupak je za sada obustavljen i ne zna se koje sada mjere trebaju da budu preduzete.

Elezović kaže da mu nikako nije jasno radi čega se desilo obustavljena licitacija.

-Niko se tu nije pojavio kao kupac i desilo se da se postupak obustavi. Nama je tako rečeno i mi nemamo pravo da to više komentarišemo.

-Svima je jako čudno kako je sud uopšte mogao da proba da prodaje njegovu imovinu jer nema skoro pa ništa da se vodi na Halidovo ime. Na taj pomenuti hotel u Prijedoru je naime stavljena hipoteka je rje on podigao jedan jako ogroman kredit, što stoji kao opis DA BANKA IMA prvenstvo da naplati u slučaju da se desi prinudna prodaja. Da ne govorim o tome šta bi mu za sve to napravila njegova bivša ljubavnica Sonja Bašić. Ona je riješila da ga sada uništi i neće od toga da odustane. Ona ga je tužila da joj je dužan 107.000 eura i vodi se krivični postupak protiv njega jer ju je protukao a u februaru mjesecu sud je odlučio da Muslimović treba da proda svoju imovinu dok se spor o dugovima ne završu. On sa njom će tek sada da ima problma jer stare nije riješio.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *