I sami znate kako se mi svakog novog dana susrećemo sa velikim brojem informacija koje se dešavaju u društvu oko nas te samim time sve informacija koje mi dobivamo mi ih dijelimo sa vama. Tako je prije nekoliko dana do nas je došla jedna informacija koja se tiče prehrane ljudi i mnogima bi mogla da pomogne a evo o čemu se radi i šta je to.

Naime, ovaj put glavni akter naše priče bio je jedan čovjek koji je inače iz Melburna. Tako je odlučio da u svojoj 26. godini života potpuno promijeni svoj način ishrane te tako uradi jedan eksperiment kako bi dokazao ljudima određeni činjenice koje se tiču namirnice krompir.

Dakle, radi se o tome da je on godinu dana samo je krompir za svaka obrok samo što je to bilo u različitim varijantama te je tako on pokušavao da ima raznovrsniju ishranu. Nakon godinu dana takve prehrane uradio je nalaze gdje je dobio malo drugačije rezultate neko što je očekivao.

Radi se o tome da je on za taj period smršao čak 15 kilograma. Pored toga sve hranljive vrijednost su mu bile zadovoljene osim kalcijuma koji je bio nizak. Šta vi mislite o ovome svemu što se desilo. Podijelite sa nama svoje mišljenje u komentarima i recite nam šta mislite o ovome svemu.

By Brzina