Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Goca je stigla na grob Šabana Šaulića! Mjesecima je nigdje nismo mogli vidjeti! POGLEDAJTE KO je bio sa njom u društvu ? (FOTO) – Brzina Info

Da li se vi sjećate da se na jučerašnji dan obilježava sada dvije pune godine od smrti Šabana Šaulića koji je kralj narodne muzike ali i jedan legendarni čovjek koji je ostavio jako puno iza sebe. Šaban je umro nažalost na datum 17.02.2019. godine nakon velike i stravične saobraćajne nesreće kada se Šaban tada vraćao sa nastupa.

Zaista ova vijest koja se pojavila o njemu i njegovoj smrti je uspjela da šokira sve koji su ga jako voljeli a sada je njegova porodica tu da bi odala počast u Aleji velikana gdje su Šabana prije 2 godine pokopali. Pjevač Hasan Dudić je bii prvi i jedan od onih koji se pojavio na groblju ali su poslije njega mnogi se pojavili.

Ubrzo je stigla i Gordana Šaulić koja nije mogla da sakrije svoje suze, njihova kćerka Sanela sa svojim suprugom Batom, kćerka Ilda ali i sin Mihajlo. Svi skrhani bolom bili.

Ovo je zaista velika tuga i svi misle da nikada se nećemo od ove vijesti oporaviti jer nas je toliko sve potreslo i niko nije očekivao da ćemo ovako rano da ostanemo bez njega.

By Brzina