I sami znate kako se mi svakog novog dana susrećemo sa velikim brojem priča koje se dešavaju u društvu oko nas te tako svakog novog dana mi sve te informacija dijelimo sa vama. Tako je prije nekoliko dana do nas došla jedna jako zanimljiva vijest koja se tiče jedne pjevačice koji je velika zvijezda na Balkanu. Pogledajte o čemu se radi.

Naime, ovaj put do nas je došla priča o jednoj jako poznatoj pjevačici koja iza sebe ima jako veliku karijeru a njeno ime je Goca Božinovska. Dakle, radi se o tome da u medijima zadnjih dana piše kako je ona izgbuila majku koja je nažalsot preminula. Međutim pored toga postoji još jedna tema vezana za nju koja je mnoge šokirala.

Radi se o tome da ona nije dala svojim rođacima da dolaze na sahranu i mnogima to nije bilo jasno zbog čega je takva situacija. Poslije se i ona sama oglasila gdje je dala pravi razlog zašto je to tako. Radi se o tome da oni žive jako daleko od nje te ona nije dala da putuju toliko puno zbog tog događaja i to je jedini razlog.

Nakon ovoga svima je bilo jasno o čemu se radi. Šta vi mislite o ovome svemu što se njoj desilo. Podijelite sa nama svoje mišljenje u komentarima i napišite nam šta mislite o ovome svemu.

By Brzina