Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Ginekolog surovo iskren! Žene, pa što ovo radite kada dođete na pregled, to svi mrzimo! Ma fuj… – Brzina Info

Pored mnogih vijest koje dolaze na našu adresu svakog dana do mi vas o svim tim informacijama obavijestimo. Iako su to većinom vijest koje se tiču dešavanja na našoj muzičkoj ili političkoj sceni prije nekoliko dana do nas je došla jedna vijest koja je mnoge iznenadila sve a posebno žene. Pogledajte o čemu se radi.

Naime, radi se o tome da je prije nekoliko dana sa nama došao na razgovor jedan ginekolog koji je jako poznat i on je svoju karijeru počeo jako davno pa samim time to je dokaz da on radi u svojoj struci čak 25 godina. Međutim kao i svaki ginekolog u toku svog rada svakog dana se susretao sa mnogim situacijama na poslu.

Tako prilikom intervjua on je odlučio da dadne jedan savjet za sve žene kako bi i njima pomogao ali bi i sebi olakšao posao. Radi se o tome da je ovo jedan od većih problema kod mnogih ginekologa i na osnovu ovoga oni ne mogu uraditi adekvatan pregled. Evo o čemu se radi.

On je rekao kako mnoge žene kada dođu na pregled ne urade higijenu do kraja ili čak nikako te samim time ginekolog ne može da uradi sve što bi trebao da uradi. Ovo je samo jedna uputa za sve žene ubuduće. Pišite nam i vi šta mislite o ovome.

By Brzina