Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Ginekolog na strašan način posramio ovu damu koja je došla na redovan pregled! Kada je digla suknju i raširila noge on nije mogao da vjeruje da ovo vide ŽIVOT mu se zgadio – Brzina Info

Možda vama ovo čudno zvuči ali jednostavno nekada ginekolozi se osjećaju jako posramljeno i jako čudno kada se desi ova situacija. inače su žene te koje su jako sramežljive kada dođu na pregled. Postide se i pitaju se kakav će pregled da bude. Naime ovo je nekim ljekarima normalno ali kada je ovaj ginekolog vidio šokirao se. NA negov pregled je stigla jedna jako poznata dama, poznata blogerica Michelle Beorou koja se žalila na jake bolove u donjem dijelu stomaka. Ljekar je tada morao da uradi ultrazvuk da bi najbolje vidio kakvo je stanje kod nje.

Tačno se svi pitaju kako je njoj toliko trebalo da bi ona vidjela da njoj nešto nije uredu. Jer njoj se iz intimnog područja toliko neugodno čulo i problem je tada krenuo kada je pregled počeo. Ljekaru je tada bilo nezgodno i onda je on rekao ovoj djevojci da se u njoj naazi jako veliki klupko mačijih dlaka koje su se godinama tu sakupljali i to je problem počeo i nastao.

Njoj su dlake skupljale se tokom intimnog odnosa sa suprugom jer su se dlake lijepile na intimni dio njenog supruga i sve je to završilo u njoj. Njihov stan inače je pun mačaka i naravno da su dlake bile tu. Na svu sreću na vrijeme je stigla.

By Brzina