Gdje god se pojavi plijeni pažnju muškog roda:Ona je odlučila da sa javnosti podijeli tajnu njenog dobrog izgleda!Kada čujete šta ona jede ostat će te u šoku (FOTO) – Brzina

Gdje god se pojavi plijeni pažnju muškog roda:Ona je odlučila da sa javnosti podijeli tajnu njenog dobrog izgleda!Kada čujete šta ona jede ostat će te u šoku (FOTO)

Gigi Hadid koja ima samo 23 godine je već do sada tri puta bila dio Victoria Secert revije.

Loading..

Ona kaže da mora svaki dan da se trudi da bih održala svoju formu i svoj izgled.

Ona se bavi boksom,odbojkom a radi i razne treninge sa utegama.To joj je sada omiljeni trening.

Što se tiče ishrane,ona je nju bazirala na visokim nivom proteina.
S tim da su svi obroci jako zdravi,bez šećera,viška masti.

Hadidi je priznala da jako često bude na dijetama,a te dijete su jako bogate proteinima.Pored toga jako malo ugljkohidrata unosi u svoj organizam.

Priznala je zatim da ponekada voli da pojede brzu hranu,to joj je strast ali se trudi da izbjegava.Ali kaže da je većinom njena ishrana bazirana na zdravoj.

Mnogi modeli jako često izjavljuju kako izostavljaju kofein radi svog zdravlja ali i boljeg funkcionisanja organizma.Hadid je mnogo puta izjavila kako je ovisna o kafi i kako ne zna kako bih preživjela dan a da ne unese kafu u svoj organizam.

Ona je odlučila da u svoju ishranu ubaci hranukoja je izuzetno bogata proteinima.

Obožava omlet,tost i zobenu kašu.To je njena dobitna kombinacija za doručak.

Salata koju jede svakodnevno kako kod kuće tako i kada ode na ručak jeste salata od rukole koja je bogata parmezanom,a pod omiljenim grickalicama ona navodi vjrerovali ili salamu i čips iako svi znamo kako je nezdravo i kako loše utiče na fizički izgled.Pored toga rekla je kako voli humus,mrkve i razno voće.

Pored toga ona je navela kako ne primjenjuje gotov nikada post.Ona smatra pogubno za vaše tijelo gladovanje.Kako za tijelo tako i za um.

Rekla je kako je ovisnica o kafi ali i fitnesu.Kaže da kada pomislli koliko fitnes može da promijeni izgled ona ne prestaje i dobija još veću volju.

Njen lični trener Rob Piele kaže da stalno u raznim izazovima izaziva Gigi jer kako kaže ni jedna osoba ne želi da radi jedan te isti trening stalno i svi mi želimo da budemo avanturisti.

Ona ispuni dan kada u toku dana ima razne treninge,boks,preskakanje konopca,jaki kardio.

Radi najviše vježbe za noge jer su one njen zaštitni znak.Pored toga trudi se da stalno izgrađuje svoje mišiće.

O tome koliko ima volje njen trener kaže kako Gigi trenira i kada je na putu.Njen trener Piela kaže kako Gigi trenira čak i kada je na putu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *