Lepa Brena je sada sa svim ovim zgrozila sve svoje fanove i sve pratioce sa novim stajlingom kada se pojavila na snimanju jedne emisije. Mnogima je tad au prvom planu bilo njeno lice koje je grozno našminkano pa na društvenim mrežama se pisalo i govorilo da ona je sada kao strašilo. Brena je na snimanju na RTS-u došla u automobilu koji je luksuzan a sređena od glave do pete. Na svjetlosti svi su mogli da vidite njene nesavršenosti na licu a najviše pažnje je privukla grozna šminka.

Naravno da su se sve ove slike počele dijeliti i to po svim društvenim mrežama a mnogim njenim fanovima nije jasno šta joj se desili i razočarali su se sa njenim izgleodm. Mnogi su opet primjetili da su uši od silnih intervencija i radnja sa botoksom zalijepili se na glavu.

Svima je jasno da u njenim godinama imaju žene imaju nesavršenosti na licu a to su vidljive bore, a sve se to može i srediti sa dobrom šminkom. Očito da se Brena nije trudila oko toga a možda se i sama šminkala tako su mnogi rekli pa je neki puder koji ne odgovara njenoj koži koristila. Brena sada zaista izgleda istrošeno i umorno.

By Brzina