Evo šta Ceca kaže o skandalu koji je potresao Albaniju: “Ja sam oduvijek bila patriota a moja muzika ne smije da ima granice”-Ali jedna rečenica je izazvala gnjev kod ljudi! – Brzina

Evo šta Ceca kaže o skandalu koji je potresao Albaniju: “Ja sam oduvijek bila patriota a moja muzika ne smije da ima granice”-Ali jedna rečenica je izazvala gnjev kod ljudi!

Prije par dana svjedoci smo jednog nesvakidašnjeg događaja.

Loading..

Naime izbio je veliki skandal na Kosovu ali i Albaniji radi kojeg je Albansko tijelo za audio i video materijal po imenu (AMA) upozorila Javni Servis Albanije (RTŠ) radi puštanja pjesama poznate srpske pjevačice koju zovu Majka.Svetlane CECE Ražnatović.

Ona se oglasila u vezi ovih navoda i navela je da se ovdje radi o klasičnoj manipulaciji te da njene pjesme oduvijek šire samo ljubav a ne mržnju ili nešto drugo za šta je optužuju.

“Ne,nisam čula da sam zabranjena u Albaniji.Evo sada sam iznenađena.Smatram da muzika ne smije nikada da ima granice i neke barijere.Bar je to bilo pravilo u kojem se ja vodim tokom cijele svoje karijere koja je jako bogata i koja traje više od 30 godina.Nikada nisam kroz svoje pjesme slala bilo koju političku poruku ili nedo Bog govore mržnje.Uvijek je bilo i biće dok se bavim pejvanjem ,ljubavna poruka jer su moje pjesme takve da spajaju ljude a ne da razdvajaju.Ja sam takva da volim sve ljude i to će tako da ostane.”-rekla je Ceca.

“A ako pitate za moj lični stav ja sam patriota i oduvijek ću to biti.Jako volim svoj narod i oduvijek ću da budem samo uz njih.I DA SE SADA RAZUMIJEMO,TO ŠTO SAM JA REKLA NE ZNAČI DA JA MRZIM BILO KOGA.Ja poštujem sve ljude koji su druge vjere,boje kože ili pak nacije.To sam ja.Ovdje s eradi o nekim klasičnim manipulacijama.Zamoliću ih sada u svoje lično ime da mene ne mješaju u to,moja publika je šarolika i to će tako da ostane zauvijek.I pjevaću svojoj publici ma gdje god se ona bude nalazila i dokle god oni to budu željeli.” rekla je Ceca jasno!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *