Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Evo na koji način da se riješite dosadnih i neugodnih bradavica! SAMO JEDAN sastojak iz kuće i vi ste MIRNI – Brzina Info

Ako se pitate šta su to bradavice, one su sitne dobroćudne izrasline koje se javljaju na koži. One izgledaju kao maleni mekani čvor i on je većinom veličine nekoliko milimetara oa do nekoliko centimetara može da dođe.

Običnos u boje kože a mogu da budu i svijetli. Promjene nisu zloćudne ali kada vidite da se mijenja onda trebate to riješiti jer može estetski problem da napravi.

Najčešće se javljaju i rastu u srednjoj životnoj dobi i to može da bude na mjestima gdje se koža dodiruje i to je na vratu, pazusima, preponama,ispod dojke jako često, stomaku, kapcima ali mogu i na drugim dijelovima kože.

JAKO DOBRA stvar u svemu ovome jeste da se one mogu ukloniiti u vašem domu bez da odeteljekaru. Samo jedan sastojak i problem je rješen a to je jabukov ocat. Tako će te ukloniti bez krvarenje i bez ožiljaka. SMatra se da je jabukov otac jako dobro rješenje kućnih lijekova. Može se koristiti da se izliječe različita zdrastvena stanja.

EVO KAKO ĆE TE TO URADITI:

Ova metoda djeluje kod većine ljudi. Evo kako…

Operite dobro područje gdje je bradavica vodom i blagim sapunom. Nakon toga posušite, natopite komadić vate sa ocatom i stavite na to mjesto.

By Brzina