Svjedoci ste kako se mi svakog novog dana susrećemo sa velikim brojem priče koje kako se dešavaju na našim prostorima tako i u cijelom svijetu. Tako je prije nekoliko dana do nas došla jedna jako zanimljiva informacija koja je mnoge šokirala i mnogi kada su ovo vidjeli nisu mogli da vjeruju da se nešto ovako dešava. Pogledajte o čemu se radi i šta je to što je sve nas šokiralo.

Naime, ovo je jedna priča o ženi koja se do sada nije nešto posebno pojavljivala u medijima ali je bila itekako poznata. Glavni razlog za to je taj što je ona supruga poznatog pjevača koji nas je napustio prije 2 mjeseca a radi se o Đorđe Balaševiću.

Tako smo mi prije par dana dobili neke njene slike koje su se pojavile u medijima. Na tim slikama se jasno vidi kako ona jako sretna i vesela se šeta gradom i uživa u svom životu iako je svog supruga izgubila prije samo 2 mjeseca. Nakon što se ovo desilo mnogi su je osudili zbog njenog postupka.

Šta vi mislite mislite o ovome što je ona uradila. Podijelite sa nama svoje mišljenje o ovome. Pišite nam u komentarima šta mislite o ovome svemu.

By Brzina