I sami ste svjedoci kako se mi svakog novog dana susrećemo sa velikim brojem priča koje su jako aktuelne na našim prostorima i tako samim time sve priče i informacija koje dođu do nas mi ih vrlo rado podijelimo sa vama. Tako je prije nekoliko dana do nas došla jedna jako zanimljiva informacija koja je mnoge iznenadila i mnogi kada su ovo vidjeli nisu mogli da vjeruju da se nešto ovako desilo.

Naime, kako i sami znate prije nekoliko sedmica u medijima se pojavila vijest kako je izabran novi direktor muzičke produkcije Grand zato što je on kupio tu kuću. Naime, radi se o nama svima jako poznatom muzičaru Miliju koji je ujedno i osnivač muzičke grupe Miligram.

Tako kako je on posljednjih dana jako puno na meti medija mi smo odlučili da dobijemo neke nove informacije o kojima se do sada nije nešto pretjerano govorilo. Tako smo ovaj put došli do slika njegove žene i mnogi kada su je vidjeli nisu mogli da vjeruju da je ovo ona.

Pogledajte kako izgleda njegova supruga koja mu je rodila čak 2 djece ali bez obzira na to ona i dalje izgleda predobro. Pogledajte i podijelite sa nama svoje mišljenje o ovome.

By Brzina