I sami znate kako se mi svakog novog dana susrećemo sa velikim brojem informacija koje se dešavaju u društvu oko nas. Tako je prije nekoliko dana do nas došla jedna jako zanimljiva informacija koja je mnoge šokirala i mnogi kada su ovo vidjeli nisu mogli da vjeruju da se nešto ovako dešava na našim prostorima. Pogledate o čemu se radi.

Tako je prije par dana do nas došla jedna priča koja je vezana za jednog jako velikog i poznatog pjevača na našoj sceni za kojeg se kaže da je jean od najvećih muzičkih zvijezda a njegovo ime je Aca Lukas. To je pjevač sa jako velikom karijerom i mnogi ga vole.

Prije nekoliko dana u javnosti se pojavila informacija kako je on jako loše te da je bio čak i bolnici. Nakon mnogih priča u medijima on je odlučio da se oglasio i da nam kaže o čemu se radi. Naime, kako on kaže sumnjao je da je pozitiv na Covid te je uradio test ali se ispostavilo da je negativan.

Šta vi mislite o ovome svemu što se njemu desilo i o čemu su mediji uveliko pisali. Podijelite sa nama svoje mišljenje u komentarima i recite nam šta mislite o ovome svemu.

By Brzina