Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Duša ga je napuštala a kamera je snimila historiju! Ovo je video koji je obišao cijeli svijet, ovo morate da vidite! (VIDEO) – Brzina Info

I sami ste svjedoci kako se mi svakog novog dana susrećemo sa mnogim informacijama koje se dešavaju na našim prostorima. Pored toga što do nas dolaze priče o dešavanjima na našem Balkanu tu su i dešavanja o svemu što je jako aktuelno u cijelom svijet. Tako prije par dana do nas je došla jedna jako zanimljiva vijest. Evo o čemu se radi.

Naime, ovo je priča koja je došla iz jedne provincije Davao del Norte koja je inače na Filipinima. Radi se o tome da je u tom mjestu bio jedan turista koji je snimao prirodu. Međutim dok je snimao prirodu sa druge strane se desila jedna nesreća nakon čega je on odmah pozvao hitnu.

Kada je hitna došla momak je već bio mrtav. Međutim ono što je mnoge šokirala i ono što mnogi nisu mogli da vjeruju da se nešto ovako desilo je to kada su pogledali snimak od tog turiste. Dakle, na tom se snimku jasno vidjelo kako se maglovita silueta pojavila ispred tog muškarca.

Nakon toga je došlo do nesreće i mladić je izgubio život. Mnogi su ostali šokirani onime što su vidjeli. Pogledajte i vi o čemu se radi i podijelite sa nama svoje mišljenje u komentarima.

By Brzina