Dugo godina su bili u svađi radi novca!Jako je teško podnio njegov odlazak i sada je odlučio da ispuni poslednju njegovu želju! – Brzina

Dugo godina su bili u svađi radi novca!Jako je teško podnio njegov odlazak i sada je odlučio da ispuni poslednju njegovu želju!

Jedna od legendi narodne muzike Ljuba Aličić zadnjih godina nije bio baš u dobrim odnosu sa Šabanom Šaulićem,

Loading..

Kako su mediji saznali njih dvojica su prestali da razgovaraju radi novca.

Svi znamo kako je novac opasan i do kakvih problema može da dovede.Tako je i ova jako dobra prijatelja udaljio i nažalost život je odlučio da ih zauvijek razdvoji a da oni problem taj ne uspiju da riješe.

Onog trenutka kada je Ljuba saznao da je Šaban nažalost umro i preselio na drugi svijet nije mogao da vjeruje.I dan danas živi u nevjerici.

Ljuba kaže kako ga je najviše pogodilo to jer Šaban nije dočekao da se njegov najmlađi sin oženi a kako kaže to mu je bila najveća želja.

Zato je Ljuba odlučio da ispuni poslednju želju Šabanovu a to je da preuzme ulogu da oženi Šabanovog sina u njegovo ime.

-Kada god smo pričali on je govorio o sreći svoje porodici.O njihovom miru i slozi.Stalno je govorio da mora da oženi Mihajla i to će biti jedini njegov cilj koji mora da ispuni.Ništa ga više nije zanimalo i ništa drugo nije pričao u društvu.

Svadba će anravno da bude a siguran sam da će Šaban da sa neba nas posmatra i bude presretan i preponosan.

Ja ću da uzmem Šabanovu ulogu i tu ću da budem za Mihajla.

Pjevač kaže da onog trenutka kada je čuo da je Šaban umro,najprije nije povjerovao te je odmah nzavao Gordanu koja mu je to potvrdila.Kaže da je njegova porodica i dalje u velikom bolu i ne mogu da prihvate ovaj gubitak.

-Ma samo kada pomislim na njih mene duša boli.Jako mi je žao Goce,Ilde,Sanele i Mihajla.Oni su jako dobri ljudi i vrlo rano su izgubili supruga,oca i djeda.Ja im želim da budu snažni,jaki a ja ću zauvijek da budem uz njih.-završava Ljuba.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *