Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Dragana ostavila sve u velikom čudu i šoku! Pojavila se slika koju je poslala mužu, ovakvu je niko do sada nije vidio! HAUS (FOTO) – Brzina Info

Jedna od naših najvećih diva i jako poznatih ličnosti što se tiče dama jeste bez sumnje Dragana Mirković. Ona je u toku svog života uspjela da ostvari sve što je naumila i njene kolegice i dalje maštaju da to dožive kao i ona. Dragana iza sbee je imala uspješnu karijeru, svoj biznis i muža koji je milioner sa kojim je u sretnom braku i djecu koja ne vole da su javnosti. Dragana je oduvijek bila drugačija od svih svojih kolega i kolegica, dok su sve maštale da dođu na naslovne strane ona je od toga bježala.

Dragana je čak i svoju svadbu organizovala daleko od očiju javnosti jer i njen suprug ne voli da je u centru pažnju. Rekla je da je tužan dan bio jer niko od njene porodice nije mogao da bude tu jer su bile sankcije i bilo je samo 20 ljudi na svadbi. Iako ne govori i braku i porodici jednostavno na slici koje objavi može se vidjeti da ona blista od sreće i ljubavi. Ona je sada slobodniju sliu objavilai i na taj način svom suprugu čestitala Dan zaljubljenih.

By Brzina