Dragana je veliki humanista:Oduvijek pomaže svima,te je ovaj put odlučila pomoći bolesnoj kolegici! – Brzina

Dragana je veliki humanista:Oduvijek pomaže svima,te je ovaj put odlučila pomoći bolesnoj kolegici!

Poznati smo sa informacijama da dosta javnih ličnosti ima problema sa zdravljem u poslednje vrijeme.Sada problema ima i poznata pjevačica koja je na javnoj sceni dugo godina Vensa Zmijanac.

Loading..

Ona je svoje probleme i zdravlje potiskivala uvijek i trudila se da rješava druge probleme.Sada je došlo vrijeme da se pobrine i o svom zdravlju.

Ako se desi kaže dobro obavješten izvor da zanemari svoje zdravlje može ovesti do velikih problema koji joj mogu život ugoriziti.

Kada se spomene Vesna Zmijanac,odmah se prisjetimo svi da je bila oduvijek jedna dama sa elegantnim stilom i oduvijek je privlačila pažnju,čak i na početku svoje karijere.

Ona dugo vremena ima problema sa štitnom žlijezdom i dugo godina se trudi da izliječi al neuspješno.

Došlo je pravo vrijeme da krene da brine o sovm zdravlju jer se stanje pogoršalo jako.

Na sve to čuli smo i izjavu Dragane Mirković,koja je njena jako bliska prijateljica.

Vesna se trudila da ne zabrinjava svoju kćerku Nikoliju jer je ona tada imala puno obaveza a nju je kao još malu odlučila da pošalej u bijeli svijet.

Pjevačica je odlučila da ode na Bukulju te se tamo izlolirala od svih kako bih što više uzidala svjež vazduh,te je rekla Dragani kako se ne osjeća dobro.

Dragana je odlučila kao prava prijateljica da odreaguje i da je pozove u Beč gdje će joj pozvati najbolje prijatelje koji su ljekari kako bih Vesnu pregledali i pomogli joj.

Ne želi nikako da Vesna padne i da njeno zdravlje se pogorša.

Ona zna da je Vesna jako hrabra žena i ne želi nikada da se žali i radi toga je odlučila da joj pomogne bez obzira na sve.

Ona zna jako dobro šta je vesna prošla zadnjih godina i ne želi da više pati.Želi da Vesna dugo uživa sa svojom kćerkom i unukom koju joj je kćerka Nikolija podarila.Ona joj cijeli svijet i bori se baš radi nje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *