Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Dr. Danica Grujičić šokirala Srbiju svojim riječima o Miki Aleksiću! “Da one nisu oblačile miniće, sve bi bilo drugačije…” – Brzina Info

Kao što i sami znate na našu adresu svakog novog dana dolazi veliki broj informacija o mnogim dešavanjima na našem Balkanu. Tako prije nekoliko dana do nas je došla jedna informacija koja se već neko vrijeme uveliko pominje i to je nešto što je cijeli Balkan ujedinilo i svi uveliko pričaju o ovome. Evo o čemu se radi i šta je to što je sve šokiralo.

Kako i sami znate prije nekoliko nedelja jedna od pozantih glumica Milica Radulović se javila u policiju i nakon što je ona dala prijavu u medijima se počelo pričati jako puno o tome. Dakle, radi se o tome da je da je ona svog učiteljica Miku Aleksića prijavila za seksualno zlostavljanje.

Međutim mnogi su bili nesigurno u to u početku međutim nakon što je to Milica pokrenula mnoge druge poznate glumice su je podržale i rekle kako su imale isto iskustvo sa ovim glumcem i učiteljem. Nakon toga je policija odmah privela Miku Aleksića u pritvor. Povodom ove teme su se oglasile i mnoge poznate ličnost.

Među njima povodom ove teme oglasila se na svom Instagram profilu i jedna od pozantih doktorica a ona je Danica Grujučić. Ona je dala jako zanimljivi izjavu gdje je rekla kako je na strani Milice a šta je još dodala možete da pogledate na slici koja se nalazi u ovom tekstu.

By Brzina