Dozovite u svoj dom:ljubav,sreću i mnogo novca! Pravo je vrijeme da kupite figuricu slona i da je stavite na ovaj dio u domu. – Brzina

Dozovite u svoj dom:ljubav,sreću i mnogo novca! Pravo je vrijeme da kupite figuricu slona i da je stavite na ovaj dio u domu.

Po Feng Shui-u predmeti i njihov raspored dosta utječu na pozitivne ili negativne stvari u životu. 

Loading..

Prema Feng-Shui-u određeni predmeti i njihovi raspored u sobi ili vašem dobu jako dobro pozitivno ili negativno utče na vaše stvari u životu koje se događaju.

Posebni proizvodi su inače jako dobri za nas i našu psihu i u naš život privlače samo pozitivnu energiju dok drugi rade nešto drugačije to jeste suprotno od toga.

Kako kažu stručnjaci,držanje figura slona u vašoj kući privlače jako pozitivnu energiju i sve pozitivne stvari u naš život.Slon koji ima podignutu surlu predstavlja prije svega uspjeh.Ako čuvatefigure u spavaćoj sobi,oni privlače ljubav,a ako s enalazi u blizini vaših ulaznih vrata,on privlači veliku sreću za sve ukućane.

Takođe,prema raznim istraživanjima on privlači i novac.

Slon u raznim kulturama je ustvari simpol snage,moći.energije velike,mudrosti ali i razuma.Vjeruje se prije svega da slon donosi sreći pa svi mi onda poželimo da imamo figuricu slona kraj naših ulaznih vrata,kako bih naša kuća uvijek bila sretna.Pored toga razna istraživanja kažu da figura slona pomaže kod prinove i da ona dođe u vašu kuću.To će se najprije desiti ako slona stavite pokraj svog kreveta u spavaćoj.

Naš narod ima vjerovanje da kada bubamara sleti na vaš dlan u tom danu će te imati puno sreće.

Ako se desi da se pojavi cvrčak u blizini vas,ne paničite,to je jako dobar znak.Znak da vas čeka nešto jako lijepo i dobro u budućnosti,u skorije vrijeme.

Bubamara – Bez sumnje u svakoj kulturi simbolizira sreću.Postoji vjerovanje ako bubamara sleti na nekog bolesnog čovjeka,to znači da će on vrlo brzo da ozdravi.

Vilin konjic – on pokazuje da će se u vašem životu dogoditi određene promjene i mudrost će da vas uahvati.Predstavlja ponovno rođenje.Donosi veliku sreću.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *