Svi su zaista bili upoznati do sada da se u Britanskoj kraljevskoj porodici uveliko dešavaju ilegalne stvari ali većina njih je jednostavno sada odlučila da šuti o tome i da se ne petljaju o tim stvarima. konačno je šutnja sada završena nakon što je Megan Markl otkrila šta se to dešava u kraljevskoj porodici. Pogledajte koje su to nove informacije i sigurno će te se i vi šokirati.

Naime za sada princ Harry radi u IT kompaniji dok je vojvotkinja Markl u šoubiznisu, to jeste na mjestu i gdje je počela i krenula cijela njena karijera. Njihov intervju je upropastio kako su neki naveli ugled britanske kraljevske porodice i sve se od tog trenutka promijenilo iako nisu htjeli tako.

O kraljici Elizabeti smo mogli da saznamo kada je ona davala svojim radnicima otkaz kada joj nije bio dobar dan ili jednostavno bi ih poslala doma i to bez otpremine. Mnoge su djevojčice nestale u krugu dvorca i od tada se izgubio njima svaki trag. Postoje razne teorije zavjere da ih je porodica iskoristila za sve to.

By Brzina