Došlo je vrijeme da uzmete novo auto:Pogledajte kako jeftino da uvezete novi automobil po vašoj želji! – Brzina

Došlo je vrijeme da uzmete novo auto:Pogledajte kako jeftino da uvezete novi automobil po vašoj želji!

Kako smo saznali cijena polovnih automobila u Bosni i Hercegovini bih mogla biti dosta jeftinija.

Loading..

Ako ste imali na umu da svog ljubimca uskoro zamijenite novim vozilom u ovom slučaju polovnim,mi Vam savjetujemo da ipak sačekate još malo.

Njemačka i Švedska su prije par dana donijeli odluku da se sa njihovog tržišta povuku sva vozila koja su proizvodena prije 2009.godine.

To znači sva vozila starija od 10 godina moraju biti povučena sa njihovih ulica.

Kao što smo već upoznati Njemačka prestavlja jednu od glavnih izvoznika rabljenih automobila.Oni izvoze najviše na područje Bosne i Hercegovine.

Kako smo saznali na našem tržištu bih se moglo pojaviti veliki broj automobila baš tih godina koje njemačka ne želi na svom tržištu.To će biti jako jeftina cijena i što dovodi do pada još drugih automobila koja su već uvezena u Bosni i Hercegovini.

Ovdje se goovri o broju od 300.000 automobila koji ne zadovoljavaju standarde postavljene u NJemačkoj i Švedskoj.Oni žele da auta budu samo po standardu euro 6.

U Njemačkoj se najavljuje zabrana vozila koji ne pripadaju tim standardima.Dok kako smo saznali u Švicarskoj takva auta neće moći ni prići registraciju.

Prodaja vozila je počela i mi očekujemo val da stigne u Bosnu i Hercegovinu.

KAKVO JE STANJE KOD NAS!

U Bosni i Hercegovini i dalje važi standard za vozila koja imaju oznaku euro 3.U Bosni je uvedeno da se vozila ispod neće moći registrovati.

Što su standardi vozila veći naravnoda dovodi do boljeg stanja i u Bosni jer će se smanjiti količina štetnih gasova na ulicama i smanjit će se problem aero zagađenja sa čim Bosna i Hercegovina ima mnogo problema.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *