Doktori dopustili da beba umre u strašnim mukama jer im je bilo mrsko da mijenjaju papire! – Brzina

Doktori dopustili da beba umre u strašnim mukama jer im je bilo mrsko da mijenjaju papire!

Tek rođenog malenog dječaka kojeg su proglasili mrtvim nakon što se majka rodila, počeo je odjednom da se pomjera i daje znakove života. Ali doktori su ga odmah odveli u mrtvačnicu gdje je umro nakon što se smrzno zato što je njima tada bilo “MRSKO DA MIJENANJU PAPIROLOGIJU.”

Ovo je naime strašan slučaj iz Kazahstana koji je šokirao cijeli svijet a za ovo ubistvo su optužena dva starija ljekara. Kako tužioci kaću, dežurni ljekar je riješio da maleno dijete prebaci odmah u mrtvačnicu sa osobama koje su umrle, bez obzir što je beba počela da pomjera nogice što je pokazivalo da je on naime živ.

Loading..

On i akušer kojeg još uvijek nisu imenovali, sada se suočavaju sa otpužnicom za nemarnu likvidaciju, a policajci su posve posvetili ovom slučaju jer su poslije i prisluškivali mobilne telefone od doktora jer su bili optuženi i za korupciju.

Bebu su nakon što se odmah rodila registrovali kao mrtvu kao da je umrla čim se rodila iako je ona bila još uvijek živa.

“Kada su vidjeli da bebica daje znakove života, umjesto da se hitno reaguje riješili su da ništa ne rade, zato jer su oni već završili dokumentaciju i tek rođenog dječaka ostavili da umre sam i zamrzne.”

Doktor je pričao o ovome stravičnom događaju putem telefona i policija je uspjela da otkrije ovaj horor. Ne mogu da vjeruju čelnici klinike za ovo i porodice je upućeno izvinjenja a doktori su sada u pritvoru.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *