Dogodilo se nešto što niko ne može do vjeruje!Veliki preokret u slučaju Dragičević!Je li ovo znak da pravda stiže? – Brzina

Dogodilo se nešto što niko ne može do vjeruje!Veliki preokret u slučaju Dragičević!Je li ovo znak da pravda stiže?

Osnovni sud u Banja Luci je odlučio da zaustavi sve prekršajne naloge koji su bili podignuti protiv Davora Dragičevića,oca od tragično ubijenog mladića Davida Dragičevića.

Loading..

Protiv njega je prijave podnio MUP RS radi organizovanja skupova “Pravda za Davida.”

On je kao svaki roditelj gotovo godinu dana se borio da na bilo koji način dođe do istine.Pošto g aniko od nadležnih organa u tim situacijama nije slušao,on je odlučio da dođe na trg koji je kasnije u narodu i nazvan “Davidov trg” i tu traži pravdu za svog sina.

Odlučeno je da svi postupci budu obustavljeni nakon što su pripadnici MUP-a RS javili sudu kako je Davor Dragičević u bukvalnom smislu “nestao” i da oni sada nisu upoznati sa njegovom novom lokacijom.

-Odlučeno je da se prekinu svi prekršajni postupci protv u ovom slučaju okrivljenog Davora Dragičevića.Odlučeno je takođe da će se prekršajni postupak nastaviti na prijedlog podnosioca zahtjeva kada se desi da se uklone smetnje koje su ovog trenutka izazvale prekid.”-napisano je u obrazloženju suda.

MUP Republike Srpske je podnio više desetina prekršajnih naloga protiv Davora,jer kako su oni naveli organizvao “neprijavljene” skupove grupe “Pravda za Davida” koji su tokom cijele godine organizovani i održavani na “Trgu Krajine” u Banja Luci.

Oni su između ostalog naveli da su ti skupovi ugrožavali sigurnost ostalih građana i da nisu bili primjereni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *