Dobro razmislite prije nego li nekoga primite u svoj dom:Ovaj trik će da vam pokaže da li je vaš gost unio negativnu energiju u vaš dom! – Brzina

Dobro razmislite prije nego li nekoga primite u svoj dom:Ovaj trik će da vam pokaže da li je vaš gost unio negativnu energiju u vaš dom!

Svako od nas ima svoju energiju koja se zadržava na mjestima gdje boravimo i u predmetima koje koristimo. Naši domovi su mjesta gde se susreću različite energije, što on nas samih, što od članova porodice.

Loading..

Svi od nas živa bića imaju energiju koja se zadrži na mjestima na kojima boravimo i naravno u raznim predmetima koje koristimo.Naš dom je mjesto gdje se susreću razne energije,kako energija od samih nas pa sve do članova naše porodice.

Negativna energija je jako loša za zdravlje.Od nje nastaje stres,razne zdravstvene ali i finansijski problemi,jako loši osjećaji u nama.Ako osjetite da je uvašem domu prisutna negativna energija,mislimo da je pravo vrijeme da krenete nešto poduzimati kako biste to riješili.

Uzmite jednu prozirnu čašu i stavite tu morsku sol (soli bih trebalo da bude 1/3).Nakon što naspete sol trebate da naspete 1/3 hladne vode i 1/3 bijelo sirćeta/alkoholnog.Čašu stavite u sobu u kojoj mislite da se skuplja negativna energija.

Nakon što ste stavili čašu,nju niko ne smije da dira ni 24 sata sledeća.Ako je tečbnost u čaši koju ste napravili u istom stanju u kakvom ste je ostavili,onda možemo da kažemo da slobdno možete da odahnete,jer u vašoj sobi nema negativne energije.Ali ako primjetite da se u čaši nalaze mjehuirći i li tečnost postane prozirna to je pravi znak da vam kaže da imate problema.

AKo se desi da voda nestaje to je znak problema.Nakon što se tečnost u čaši promijenila i upila negativnu energiju vi trebate da prospete tu tečnost najbolje u tolatenu šolju i naravno pustite vodu.

Postupak ponavljajte svaki dan dok tečnost ne postane bistra!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *