Do sada niste imali priliku da vidite Anu Korać ovako provokativnu.Skinula se i krenula plesati bez odjeće na sebi! – Brzina

Do sada niste imali priliku da vidite Anu Korać ovako provokativnu.Skinula se i krenula plesati bez odjeće na sebi!

Produkcija je odlučila da prošle sedmice počasti zadrugare tako što će im puštati njihove klipove to jeste njihove uspomene.Većinom je poznato da ti klipovi navedu na smijeh i raznježe i rasplaču zadrugare.Ali ovaj video kada se pojavi iznenadio je sve i zaprepastio,

Veliki Šef je odlučio da stavi tačku na razne spekulacije koje danima kruže a to da se Mina i Ana ne poznaju toliko dobro,dok je Mina još u Zadruzi 1 govorila kako su one skupa živjele.

Loading..

Ana Korać i Mina Vrbaški su se svađale na početku jer se između njih našla njihova zajednička prijateljica Soraja.

Ana je cijelo vrijeme govorila kako je istina da je bila dobra sa Minom al da nije nikada živjela sa njom.

Pored toga što je u tom video bila Ana,našao se i klip Mine Vrbaški i seks njen sa Tomom kao i Džeksonom za kojeg ona kaže da je bio njena velika ljubav.

Mina je poslije ustaal i rekla kako je jako iznenađena kada je ugledala te klipove te kaže kako nije očekivala da će vidjeti majku i brata i njene slike dok je bila djevojčica.

Pored raznih klipova koji su bili povezani sa Minom,to su bili klipovi sa Anom Korać.One su na tim klipovima bile u raznim situacijama.I samim tim dokazala da se imal ejako dobar i prisan odnos,možda na nekim snimcima i slikama više od prijateljica.

Našao se snimak na kojem se kako Korać pleše gola,bez brusaltera,te je svo vrijeme se skiadala.Aleksandra Subotić nije mogla sa sakrije svoju iznenađenost i moglo bih se reći da joj je bilo drago.Jer je cijelo vrijeme govorila kakva je Ana djevojka.

Svi u bijeloj kući su bili zaprepašteni jer su ovo naime snimci koji do sada nisu pušteni u javnost i niko od njih do sada nije mogao da ih vidi.

Slušali su razne priče ali nisu mogli da vjeurju da su Mina i Ana ovoliko bile prisne.

Kako možemo da vidimo iz priloženog ova će sezona biti puna sezona sa eksluzivnim informacijama.

Pogledajte i vi sporni video i kažite nam vaše mišljenje:


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *