SVJESNI smo i sami sada da je jako veliki problem globalni da imaju ljudi koji nikako ne vode računa o svojoj djeci i imamo jako puno situacija kada možemo da vidimo da ima dosta sirotišta gdje su napuštena djeca a sa druge strane tu su bračni parovi koji ne mogu da dobiju djecu a jako bi voljeli jer je to njihova želja dugogodišnja.

Iako je sada medicina unapredovala toliko jako lako se može izvesti vantjelesna oplodnja to ne uspije svaki put i tu ima nekih problemčića koji se mogu javiti.

Ima jako veliki broj slučajeva na estradi gdje veliki broj pjevača i pjevačica ne mogu da imaju djecu a o tome se jako rijetko govori. Jedna od takvih jeste i Branka Sovrlić koja je na samom vrhuncu svoje karijere bila 90-tih godina i koja je napravila jako velike hitove koji se slušaju sada i dan danas.

Ona je svoju bogatu karijeru prekinula pa se udala i posvetila porodici i to jeste mužu i djeci koju je željela da ima i da dobije. Na svu žalost to se nije ispunilo a onda su ona i suprug otvorili restoran koji je uspješan i lanac je otvoren pod tim imenom.

By Brzina