Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Djevojčica nakon 5 godina uspjela da riješi slučaj: Svega se sjetila a opisala je i trenutak kada je njen otac otišao od nje i kako je rekao da majka je otišla zauvijek! – Brzina Info

Punih pet godina je prošlo od tragične smrti i ubistva poznate pjevačice Jelene Marjanović koja je taj dan kada je izgubila kobno život otišla u šetnju sa svojim suprugom i kćerkom ali ono što je najgore slučaj i dalje je nerazrješen. Njen suprug Zoran je bio i ostao glavni osumnjičeni za njeno ubistvo i mnogo dokaza koji su izlazili su tada pokazivali da je on glavni i jedini krivac iako je on od početka tvrdio da je nevin i ostao je pri svim svojim tvrdnjama ali sve je govorilo drugačije.

Jedan od glavnih i može se reći u mnogo čemu ključan svjedok je bila njihova maloljetna djevojčica koja je rekla da je otac u tom trenutku otišao od nje a djevojčica je svo vrijeme pratila svoju majku ali i oca koji je izašao iza majke. U jdnom trenutku se sjeća da ih je izgubila iz vida. Nakon određenog vremenskog perioda otac se vraća ali Jelena se nikada više nije vratila.

Pored njenog svjedočenja koje je zaista sve preplašio imao i drugih dokaza koji pokazuju da je Zoran taj koji je ubio Jelenu ali slučaj nije riješen do kraja i onako kako treba.

By Brzina