Djevojčica Barbara Vitez, napokon pronađena: Viđena u jednom klubu u Mađarskoj! Svi detalji istrage objavljeni u javnost, cijeli region je na nogama! – Brzina

Djevojčica Barbara Vitez, napokon pronađena: Viđena u jednom klubu u Mađarskoj! Svi detalji istrage objavljeni u javnost, cijeli region je na nogama!

Mlada djevojčica Barbara Viter iz Sente koja je naime nestala prije tri godine i to je zadnji put viđena na mostu na Tisi, sada je ponovo viđena u Mađarskoj i to su je vidjeli u jednom noćnom klubu, sa sigurnošću tvrde privatni detektiv Stevan Đokić.

Da vas podsjetimo, na društvenoj mreži Instagram pojavile su se slike navodno nestale djevojčice, a porodica Vitez kažu da je to zaista ona jer su je kako oni kažu prepoznali po ožiljku na licu. Ali nedugo nakon toga profil je ugašen i nakon toga djevojčici nisu mogli da uđu u trag. Kako kaže Stevan Đokić, fotografije na kojima je navodno Barbara u klubu su odmah poslate u Srbiju čim su se dobile najnovije informacije od mađarske organizacije koja se naime bavi potragom za nestalima te se i radi toga sada radi autentičnost kao i sama provjera pristiglih fotografija.

Loading..

-Iako su nakon toga prošle tri godine, mi nikada nećemo da odustanemo od ovog slučaja i svi se zaista trudimo svim silama da dođemo do prave i jedine istine. Tijelo još uvijek nije pronađeno i radi toga niko ne može da vjeruje da se djevojčica utopila kada je kako svjedoci navode skočila samosta. U istrazi ima dosta propusta i nelogičnosti i sve to dovodi u pitanje njen nestanak.

Radi svih ovih informacija svi smo mi u neprekidnoj saradnji sa raznim mađarskim organizacijama kao i policijom. Tako se javljaju razne informacije kako je Barbara viđena više puta u noćnom klubu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *