Djevojčica (4)koju je otac ostavio u automobilu dva sata na +40 je preminula! – Brzina

Djevojčica (4)koju je otac ostavio u automobilu dva sata na +40 je preminula!

Malena djevojčica od 4 godine koja je iz Rovinjskog Sela koja je bila dva sata u užarenom automobilu na 40 stepeni u Rovinju prošlog četvrtka je nažalost umrla u riječkoj bolnici Kantrida radi posljedica udara toplotnog i dehidracije cijelog organizma.

Loading..

To je bio jako tužan epilog radi njene nebrige oca od 33 godine.On je inače frizer u gradu Rovinj.Kako se neslužbeno saznaje dšne tragedije je došlo kada je njen 33-godišnji otac kojeg inače svi hvale i samo lijepe riječiimaju z aovog čovjeka,trebao da ode do svog salona na 15 minuta ali to se nažalost odužilo na dva puna sata.

Malenu djevojčicu u jako lošem stanju su primjetili radnici koji su radili na gradilištu koji se nalazi u blizini.Oni su jako brzo pozvali Hitnu pomoć ali je djevočica nakon obrade u Pulskoj bolnici poslana u Rijeku.

Otac je djelatnicima Hitne pomoći rekao da je djevojčica bila u automobilu oko dva sata.Ali nažalost djevojčica je pala u komu i iz nje se nije nikada više probudila.

Policija nije željela da otkrije detalje događaja i ne znaju tačno zašto je 33-godišnjak svoju kćerku ostavio u autu tako dugo ne misleći da se mogu desiti jako loše stvari.Svi njegovi klijenti ga hvale.Kažu da ima još jedno dijete i da je život davao za njih.

Kako se neslužbeno saznaje on je bio na bolovanje ali njegove radnice su imale jako puno posla te je on došao da malo pomogne i dovezao dijete sa sobom.Ona je spavala a on nije htio da je budi te je rekao da ide samo do salona na 15 minuta.

“Tek dok su bili na butu kabolnici on je rekao da se neće zadržati više od 15 minuta ali je prošlo više od dva sta.Otac je jako bio zabrinut jer je osoba koja se inače nezanemaruju djecu.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *