I sami ste svjedoci kako mi iz dana u dan dobivamo dosta informacija o mnogim događajima na našem Balkanu. Međutim prije par dana do nas je došla jedna informacija koja nije baš česta i nije vezana za neka dešavanjima jako važna. Ovo je priča koja je mnoge izazvala smijeh i jedan je od priča koju do sada niste imali prilike da vidite kod nas. Evo o čemu se radi i šta je to što je nasmijalo cijeli Balkan.

Naime, radi se o tome da je u jednom mjestu u Srbiji, učiteljica je djeci u školi dala za zadatak da napišu koji je glavni razlog zašto se njihova majka udala za njihovog oca. Međutim tu je bilo dosta očekivanih odgovora i to je nešto što je standardno.

Međutim pored svih tih odgovora izdvojio se jedan koji se proširio cijelim Balkanom i mnoge je nasmijao. Radi se o tome da je jedan dječak napisao da je glavni razlog zašto mu se mama udala za tatu taj, kao što baka kaže da mama taj dan nije imala kapu za razmišljanje.

Nakon toga nastao je opšti haos. Međutim roditelji ovog dječaka više nisu smijeli da dođu u školu od stida. Šta vi mislite o ovome što se desilo. Podijelite sa nama svoje mišljenje u komentarima.

By Brzina