Dino Merlin je bio smrtno zaljubljen u jednu sponzorušu:Nakon što mu je slomila srca,nastao je ovaj čuveni hit…Nećete moći vjerovati kada čujete ovu priču – Brzina

Dino Merlin je bio smrtno zaljubljen u jednu sponzorušu:Nakon što mu je slomila srca,nastao je ovaj čuveni hit…Nećete moći vjerovati kada čujete ovu priču

Prije nego što je Dino Merlin zaokupirao javnu scenu,postoa jako poznat i nema mjesta gdje se njegove pjesme nepjevaju,on je bio zaljubljen u jednu djevojku.Ono što je jako čudno i specifično u ovoj priči jeste da je ta djevojka bila ni manje ni više nego sponzoruša.

Loading..

Kako su te djevojke obučene da najvišeod svega vole i žele novac a on tada nije imao nikakvo primanje,ona je odlučila da ga ostavi i da ga ostavi da pati,sam.

Ona je odlučila samo jedan dan da ga napusti da ode sa bogatim dečkom u Švicarsku.On je tada ostao sam,slomljenog srca i dugo nije mogao da se oporavi od toga.

Tada je Dino Merlin postao izuzetno poznat,u cijelom regionu ali i svijetu.Počeo je jako dobro da zarađuje od svog posla.Desio se preokret.Djevojka je odlučila da se vrati u Sarajevo i to radi njega,ali on je tada otpjevao svoje jako poznate hitove: “Imam sve što poželim,samo jedne NE,da me neko bar na tren,voli zbog mene.

Ova ljubavna priča liči na jako zabavnu sapunicu ili dobro režirani film ali nakon brojnih prepreka koje su se desile na njihovom putu.Dino Merlin i Amela su se ipak izborili za svoju ljubav i sretno mjesto pod zvijezdama.

Kako saznajemo,Dino Merlin i njegova supruga Amela su skupa od njegove 17.-te godine.Odlučio je da je oženi kada mu je bilo 21 godina.Bili su tada oboje jako mladi,ali zbog njegovog tadašnjeg statusa,pjevača,roditelji njegove supruge su brnaili joj da joj baš on bude ljubav ali pogotov suprug.

Njegova supruga inače je poticala iz jako bogate porodice,ali njeni roditelji su bili svim srcem protiv njihove veze i naravno branili su joj da s euda za njega.Dino Merlin je išao na zanat,dok je ona završila tada prestižnu Gimnaziju.Njeni roditelji su željeli da se ona tada zabavlja sa dečkom koji može da joj parira jer su smatrala da Dino Merlin nije za nju.

Ali kako to inače ide, oni su se izborili za svoju ljubav i vjenčali su se kada je ona napunila 20 godina.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *