Dejan ubio oca radi kafe: Kada je majka ušla zatekla jeziv prizor! Kada je pitala sina šta se desilo,dao joj je šokantan odgovor! – Brzina

Dejan ubio oca radi kafe: Kada je majka ušla zatekla jeziv prizor! Kada je pitala sina šta se desilo,dao joj je šokantan odgovor!

Dejan Šatri koji imaa 35 godina je osumnjičen da je u ponedeljak ubio svog oca po imenu Agima koji je imao tada 64 godine.On ga jr ubio u njihovoj kući koja se nalazi u beogradskom naselju po imkenu Velika Moštanica a zločin je nastao radi svađe sa ocem koja se desila oko kafe.

Loading..

Dejan je oca iskasapio vjerovali ili ne kosom za travu, a kada se desio zločin oni su bili sami.

-Dejan je imao ozbiljne psihičke probleme.U ponedeljak je rekao svom ocu da mu se pije kafa i tražio je da mu on skuha.Agim to nije dozvolio jer Dejan inače jako puno pije kafe i to više puta dnevno pa je smatrao da bi mu još jedna bila previše.Radi toga oni su se posvađali a Dejan je otišao u baštu te donio kosu.Sa njom je pe tputa udario svog oca.

-Nakon što je ubio oca,Dejan je vratio kosu u baštu.Mrtvog Agima je pronašla njegova supruga,dejanova majka Svetlana.Ona kaže da je tog kobnog dana bila u Centru za socijalni rad da sredi nešto u vezi sa socijalnom pomoći.

-Kada sam se vratila,veliki šok me je zatekso.Agim je bio u velikoj lokvi krvi i ležao je na parketu.Pitala sam ga tada šta se desilo ali odgovor nije dolazio.Otišla sam onda do Dejanove sobe a on je ležao u krevetu.Pitala sam ga šta se desilo a on je rekao ovako:

“Eto došli su da pozajme Agima,”-priča Svetlana dok pokazuje mjesto gdje je njen suprug umro.

-Tek nakon određenog vremena rekao mi je da mu skuham kafu i da sjednem da će mi sve lijepo da ispriča.Objasnio je da je otišao u dvorište uzeo kosu,te kaže da ne zna šta ga je kod Agima iznerviralo u tom trenutku.

Svetlana kaže da njen sin boluje već 20 godina punih.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *