Dečko uhvatio stariju damu za zadnjicu:Odjednom je nastao veliki haus i galama a kada vidite slike i vama će biti jasno! – Brzina

Dečko uhvatio stariju damu za zadnjicu:Odjednom je nastao veliki haus i galama a kada vidite slike i vama će biti jasno!

Ova Penzionerka kada se pojavi na plaši sve žari i pali,sve osim svog dečka.Iako je njena skijaška karijera završila davno radi povrede ona je i dalje žarila i palila i svi su ludili za njom.

Loading..

34-godišnja Lindzi Von ne pokazuje da nešto fali, bivša skijašica koja na plažama Majamija uživa s osmijehom na licu, nešto je posebno ipak privuklo pažnju kod medija. Ona se nije stidjela pokazati i svoju drugu stranu, dopustila je svom dečku da pred gomilom ljudi dodiruje po zadnjici.

Jedini krivac za njen osmijeg jeste njen dečko a radi se o Pi Kej Sabanu koji iza sebe ima hokejšku karijeru i ona je sa njim bila na plaži i par prijatelja.

Nekadašnja olimpijska pobjednica je pokazala svoju figuru i to u bijelom jednodjelnom kupaćem kostimu a duboki deklote je pokazao i previše.Njene grudi se vidjeli ali pošto je kupaći bio jako visoko mogla je jako dobro i da osunča zadnjicu.Ona ima jako lijepu i oblikovanu zadnjicu a njene noge su jako mišićave i to je čini izuzetno privlačnom.

Njen dečko nije mogoa da izdrži i morao je da je uhvati z azadnjicu a to možete i vi da vidite.

Bez sumnje možemo da kažemo da sadašnja penzionerka i bivša skijasiša jako dobro izgleda.Njeno tijelo je jako lijepo i očuvano i u 37 godini života.Plijeni žanju muških ali i ženskih pogleda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *