Dečko (24) godine se srušio na sred ulice i na licu mjesta bio mrtav:Došao da uzme cvijeće za svadbu a onda mu pozlilo! Kada je hitna stigla njemu spasa nije bilo… – Brzina

Dečko (24) godine se srušio na sred ulice i na licu mjesta bio mrtav:Došao da uzme cvijeće za svadbu a onda mu pozlilo! Kada je hitna stigla njemu spasa nije bilo…

Milan Z. koji se nalazi u okolini Leskovca je umro u Službi urgentne medicine Opšte bolnice u Leskovcu.Uzroci njegove iznenadne smeti su samo nagađanje i još uvijek se ne zna.

Loading..

On je u hitnu doveden bez znakova disanja i njegovo srce nije radilo.Ljekari su uradili sve kako bih ga spasili i reanimirali ali nisu uspjeli da ga vrate u život.

U ovoj tragediji se najprije borilo za život mladića ispred prodavnice u kojoj je bio oko 11:30

Svi koji su se tu našli su bili šokiran prizori i mislili suda će dečko da se izvuče i da će preživjeti.

“Ja sam bio ispred lokala i tada jenaišao dečko kojeg sam ja znao iz grada,znao sam i njega injegovu djevojku.Kažu da je otišao u cvjećaru da bih kupio cvijeće jer je sutradan njegov brat trebao da ima svadbu.Zatim je došao do mene da pogleda neki telefon.Sjedio je ispred mog lokal ai krenuo je da se trese,govoreći kako se loše osjeća.Cvjećarka mu je odmah donijela vodu i šećer ali on je odmah dobio napad i krenuo je da se guši.Mi smo ga oborili na zemlju.”-kaže vlasnik radnje Igor Mitrović.

On je se trudio oko njega,uspio mu je otvoriti usta ali on ga je ujeo.Dečko je disao sve dok nije htina stigla,kaže Igor.

“Nedugo zatim je došla i njegova djevojka.On ju je odmah prepoznao ljubio je i odmah je dobio novi napad.Kada je stigla hitna poduzela je neke mjere i svi smo ga uveli u vzilo.Vidio sam dok mu je bila uključena infuzija d aj eon opet dobijao napad.Mislio sam da smu spasio život i da će se vratiti.Sada sam u velikom šoku.”-kaže vlasnik lokala

Uzroci iznenadne njegove smrti još uvijek nisu poznati.Neki govore kako je mladić uzeo kesicu neke teške droge,te neki govore kako su ga vidjeli da to radi ali naš sagovornik je rekao kako zna da on nikada nije imao taj porok.

Ljekari te navode nisu mogli ni da potvrde ali ni ti demantuju ali rekli su da će provjeriti navode o progutanoj drogi i zatražili su hitnu obdukciju.

U džepu mladića je nađena kesica sa nekom zelenom supstancom i određena svota novca.Sve će se to poslati na analizu i saznat će se o čemu se radi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *