Svjedoci ste i vi sami kako mi živimo u jako teško vremenu i samim time sve što nam se dešava je jako drugačije nego kako je to bilo do prije nekoliko godina. Tako prije nekoliko dana na našoj adresi pojavila se jedna priča koja je šokirala cijeli Balkan i mnogi kada su ovo vidjeli nisu mogli da vjeruju da se nešto poput ovoga dešava na našim prostorima. Pogledajte i vi o čemu se radi.

Naime, ovaj put na meti naših medija bio je jedan jako poznati pjevač koji je na našoj sceni već jako dugo a karijeru je počeo u takmičenju Zvezde Granda. Dakle, mnogi su već shvatili da se radi o pjevaču Darku Laziću. Iako je on velika zvijezda zadnjih par dana u njegovom životu je jako čudno.

Radi se o tome da niko ne zna gdje je on jer je kako porodica kaže nestao. Prijateljica, majka, brat, supruga niko ne zna trenutno gdje je on jer je otišao sa svojim starim autom na put i trenutno se nikom ne javlja i mnogi zapravo brinu gdje je on sad. Porodica je također i obavijestila i policiju o ovome slučaju koji su na terenu i traže ga.

Šta vi mislite o ovoj cjelokupnoj situaciji koja je mnoge šokirala i mnogi kada su ovo čuli ostali su u šoku. Podijelite i vi sa nama svoje mišljenje o ovome svemu. Pišite nam u komentarima šta mislite o ovome svemu.

By Brzina