Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Đani i njegova žena nemaju 20.000 eura za ratu kredita za tri stana! Da li je ovo moguće? (FOTO) – Brzina Info

Muzička scena Balkana je jedna od većih scena i na njoj se nalazi veliki broj pjevača i pjevačica. Tako prije nekoliko dana do nas je došla jedna vijest koja je mnoge iznenadila i mnogi kada su ovo vidjeli nisu mogli da vjeruju se nešto ovako dešava velikoj muzičkoj zvijezdi. Pogledajte o čemu se radi i šta je to što je mnoge šokiralo.

Naime, ovaj put glavni akter priče je bio jako poznati pjevač Đani za kojeg se do skoro govorilo kako je najbogatiji pjevač na našoj sceni i bio je jedan koji najviše zarađuje. Međutim i pored toga kako je počela korona kako njemu tako i ostalim pjevačima došlo je do ukidanja nastupa i svih oblika zarade od pjevanja.

Nakon toga je u medijima počelo da se govori kako Djani nema dovoljno novca da plati ratu za stan i mnogi su govorili kako je na osnovu ovog dobijao dosta prijetnji. Međutim prije nekoliko dana je on to sve demantovao samo jednim potezom. Naime ,on je sa svojom porodicom otputovao u Dubai i pokazao kako je to samo medijska laž.

Šta vi mislite o ovome svemu što mu se desilo? Podijelite sa nama svoje mišljenje u komentarima i recite nam šta mislite o ovome svemu.

By Brzina