Dadilja malenog Željka izbacila Miljanu iz sobe uz riječi:Dijete te gleda,odmah da si izašla!A onda joj je majka uradila nešto neviđeno… – Brzina

Dadilja malenog Željka izbacila Miljanu iz sobe uz riječi:Dijete te gleda,odmah da si izašla!A onda joj je majka uradila nešto neviđeno…

Miljana Kulić i Marija Kulić su često u rijalitiju spuštale se u konflikte i to radi njenog dečka Zole.A Marija posebno ne može da podnese jer njena kćerka stalno moli za pomirenje.

Loading..

Marija Kulić je prema svojoj kćerci Miljani Kulić uputila niz uvreda u rijalitiju Zadruga 2 i to sve radi njenog dečka,te je javno pred svima rekla da se stidi kakvu kćerku ima pored sebe.

Prije par noći,gledaoci su imali pravo da postavljaju pitanja pa se ovaj put i na tapeti gledaoca našla i Miljana koju su pitali zašto se smijala Luni Đogani koja je Marka Miljkovića molila za vezu kada je ona to isto uradila sa Zolom.

-Ja mogu da kažem da su ljudi upravu.On nije uopšte muškarac za mene.Evo na primjer ja sam se nakon završetka Zadruge 1 družila sa Markom Miljkovićim i dva dmjeseca plakala jer mi je jako nedostajalo druženje sa njim.Ja sam takva osoba jer se jako brzo vežem z aljude.Molila Zolu,da jesam.Alivan svake pameti mi je ono što sa sinoć uradila.Luna je molila ali nije bila kriva ali ja sam kriva i zato sam to radila.

Nakon ovih riječi Marija je poludjela.

– Ja u životu nikada nisam prva prilazila nekome kada se posvađamo. Mene je sramota što je Miljana moja ćerka! Ona je ta koja kao Luna moli! Ista je kao Luna. Jeste moja ćerka, ali… Najviše što mrzim kod žena je da sebe ponizi na taj način! Za mene je to dno!”, pričala je Marija.

-Ja kako znam za sebe nikada nikome prva nisam prišla kada se posvađamo.Ja se jako sramim jer je Miljana moja kćerka.Ona je ta koja kao i Luna MOLI,iste su one.Jeste moja kćerka ali ja ne znam šta da kažem.To je nešto što najviše mrzim kod žena.Jer ja smatram to za poniženje.

Miljana je bil ajako tužna te je u više navrata došla jako tužna i pred svog sina.Te je Marija zavikala:

“Čekaj samo da nađem neki kaiš pa da te zgazim sada ovdje.Ko je daleko bilo umro? Ne plači vidiš li da te dijete gleda’Jel’ te nije sramota?Jel’ tebi preči k**** nego ovo dijete.Marš izlazi odavde da te moje oči ne vide.

Kada je ugledala Željkova dadljia Miljanu kako opet plače rekla joj je da odmah izađe iz tih prostorija i da ne budi Mariju.

Miljana nije odustajala nego je plakala i govorila:

“Mama,molim te ustani,nije mi dobro

Dadilja je zatim rekla:

“Miljana nemoj molim te,plasiš ovo dijete.Pogledaj kako te gleda stvaraš mu traume ali Miljana se nije obazirala na te riječi.

Poslije izvjesnog vremena njih dvije su nastavile razgovor i onda je Marija pred svima rekla:

“Ma šta on ima tebe da ubjeđuje,šta je više sa tobom?Deca su na prvom mjestu pa tek onda ona stvar.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *