Vjerovatno ste se svi vi našli u nekoj situaciji da razmišljate o tome koliko teško da se pronađe stan ili pak kuća po nekoj povoljnoj cijeni koja može da vam odgovara. Ovo se može reći prije svega za studente ili mlade bračne parove koji su odlučili da počnu svoj život. Cijene nekretnije su toliko visoke da je nemoguće da se stan iznajmi sa novcem i primanjem koje imamo.

U nastavku mi za vas sada spremamo ispovjest jednog mladog studenta koji je toliko nesretan bio da nije znao kako da se izbori. Radi se o tome da je imao gazdaricu koja je imala 63godine i počela je da ga zanima. Ali najam stana kod nje je bio 180 eura. Nije mu preostalo ništa da bi živio pa je odlučio da ode u avanture, i vjerovali ili ne on je sa njom odlučio da započne nešto.

Gazdarica je zaista presretna bila jer je on bio jako mlad, na pola sata su spavali samo. Jedan dan hitna pomoć je stigla i ona je odvedena u bolnicu jer nije joj bilo dobro. On je rekao:

“Prije samo 20 minuta smo imali odnos i pozlilo joj. Ne želim da budem kriv ni ti da je nosim na duši. Moram ad se odmaknem od nje.”

By Brzina