Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Da li smo spremni na ono najgore što nam slijedi u 2021. godini! VEĆ počelo da se dešava. BABA VANGA opet upravu – Brzina Info

Ovo je zaista nešto što vama može da bude toliko interesantno za pročitati i vjerujemo da nećete ostati ravnodušnim na sve to što smo mi sada spremili za vas. Kao što možete da vidite ima jako puno starih vjerovanja i proročasntva. Ovo mnoge zanima jer je riječ o osobama koje su uspjele da predvide budućnost i to u dalekoj prošlosti i dan danas se ovo počelo dešavati.

Na našim prostorima jeste jedna najpoznatija baba Vanga, Koja je u mnogo situacija predvidjela istinitost koja se desila i koje je sve oko nas.

Mnogi govore da je ovo ženski Nostradamus. Prema njenim nekim proročanstvima život na Zemlji će se odvijati sve do 5079. godine a poslije toga nema ništa više i to je smak svijeta.

Prema njenim navodima koji su godinama poslije pronađeni Baba Vanga je predvidjela da će na svijet doći opasni virus koji će uticati na cijelu Zemlju a ne postoji ni ti jedno mjesto na svijetu koje nije napadnuto. Nakon toga zemljina orbita će se itekako promijeniti i to će se odraziti na cijeli svijet i svo stanovništvo. Jedan dio stanovništva će se iseljavati sa jednog dijela planeta pa ići na drugi dio.

By Brzina