Da li je ovo moguće: Snimljen par u velikom zanosu strastina haubi automobila! Zar je moguće da ovo rade… – Brzina

Da li je ovo moguće: Snimljen par u velikom zanosu strastina haubi automobila! Zar je moguće da ovo rade…

Jako neobične situacije se dešavaju ovih dana. Društvene mreže, javna platforma je takva da se pojavljuju razni video snimci koji se dijele i koji mogu da šokiraju svijet. Ovo je doba kada se skoro pa ništa ne može sakriti. Kada pomislite da niko vas ne vidi i da je nešto između vas tajno, desi se neka situacija da slučajni prolaznici snime sve i od vašeg snimka i načina ponašanja postanu jako popularni.

Loading..

Takva se slična situacija desila skoro jednom paru koji su postali jako poznati po ovom ne tako ponosnim za njih činom. Ovaj njihov video snimak se pojavio na televijizi a ne samo na na društvenim mrežama.

U Australiji na jednoj TV stanici se pokazala jedna jako interesantna situacija koja je vjerovali ili ne zabilježeni putem Google Viewa.

Od Google kamer se ne može pobjeći. Naime ova google kamera je snimila ovaj par dok su na jednom autoputu stali i nakon to prepustili se strastima bez uzdržavanja.

Na samom početku, kamera je pokazala samo pustu cestu i na toj pustoj cesti se nalazi automobil, a onda kada su napravili zum i zumirali ovaj video, uočen je par u samom zanosu strasti i to na haubi od automobila.

Niko od ljudi koji su pogledali ovaj video ne mogu da vjeruju da neko može da bude toliko hrabar da bi se prepustio strastima a i sami možete da pogledate video o čemu se tu radi i kako su uživali, a nisu ni sanjali da će cijeli svijet da ovo gleda.

Dešava se sve i svašta ali ovakva nekultura je nešto neopisivo i neoprostivo.

POGLEDAJTE VIDEO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *