Curici se na tijelu počele pojavljivati na tijelu a poslije su saznali strašnu i potresnu istinu! (FOTO) – Brzina

Curici se na tijelu počele pojavljivati na tijelu a poslije su saznali strašnu i potresnu istinu! (FOTO)

Bračni par Aimee i Craih je medeni mesec proveo na ne baš lijep način.Njhomedeni mjesec se pretvorio u pravom smilu te riječi u noćnu moru.Počelo je tako kada je njihova kćerka Brogan krenula da dobija crne i plave modrice po svom tijelu.Samo dvije sedmice nakon što su roditelj odlučili da stupe u brak,djevojčica je završila u bolnici.

Loading..

U samom početku svi su mislili da modrice koje su se pojavile ustvari bile rezultat neke dječije igre,pa su čak i liječnici mislili u bolnici da se radi samo o malenom problemu koji se javlja s kožom a ništa ozbiljno.

Kada je majka primjetila da su se masnice proširile po cijelom tijelo bilo je jasno da se dešava nešto jako ozbiljno.Odmah su je tada odveli do ljekara koji su jako brzo došli do prave dijagnoze.

Djevojčica je ustvari pokazivala jako ozbiljne znake meningitisa.

Meningitis je bolest koja može jako biti opasno po život.

Nakon što su uspotavili dijagnozu,lječnici su morali djevojčici da amaputiraju lijevu nogu da bi joj mogli žvito spasiti.

“Ovo nije izgledalo kao osip,to je više bile kao masnice.Tada nisam mogla da vjerujem da se radi o meningitisu a to je bio veliki problem.

Nakon što su joj amputirali nogu Brogan je dobila svoju prvu protezu za hodanje.Ubrzo su liječnici otkrili da je njena i druga noga jako teško inficirana i da je opasno po život da tako ostane.Prošle godine i njena desna noga je amputirana.

Njena porodica joj je bila jako velika podrška.

“Niko ne može da vas pripremi za takve posljedice a pogotov djevojčicu od 7 godina.-rekla je rodica od porodice.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *