Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Cijeli Balkan u čudu nakon ovog izuma! Ovo je izum vijeka, čovjek je izumio grijanje koje košta samo 500 dinara mjesečno! (FOTO) – Brzina Info

Danas u svijetu ima jako puno dešavanja ali samim time kako se svakog dana svašta dešava u svijetu također i na našim prostorima ima novih inovacija. Tako prije nekoliko dana do nas je došla jedna jako zanimljiva vijest koja je mnoge šokirala i mnogi kada su ovo vidjeli nisu mogli da vjeruju da se nešto ovako desilo na našim prostorima. Pogledajte o čemu se radi.

Naime, radi se o tome da je prije nekoliko dana do nas došla jedna priča iz Srbije. Međutim ovo je priča koja je mnoge iznenadila i mnogi kada su ovo vidjeli nisu mogli da vjeruju da nešto ovako sa naših prostora može da uradi. Naime, radi se o tome da je glavni akter ove priče Slobodan Vesić.

Mnogi po imenu ga ne znaju ali se smatra kako će u narednom vremenu postati veliko ime u cijelom svijetu. Radi se o tome da je on uspio da napravi jedan izum pomoću kojeg će cijeli svoj stan da grije i to za samo 500 dinara mjesečno što je oko 5 eura.

Naime, kako on kaže na ovom projektu je radio nekoliko mjeseci i trenutno ga završava. Tako je rečeno kako će on svoj projekat da projektuje pred velikim stručnjacima i ukoliko sve bude u redu on će postati jako veliki izumitelju. Kako će se ovo završiti ostaje nam da vidimo.

By Brzina