Mi smo ubjeđeni u to da vi imate barem jednog prijatelja ili pak prijateljicu koji dođu ujutro na posao i ono što se desi jeste da su oni natečeni od umora i od nespavanja. Kada ih upitate šta se desilo oni kažu da je to jer cijelu noć su pratili Zadrugu i dešavanja u samoj njoj.

Ali situacija je takva da takvih osoba ima na hiljade ne samo kod nas u regionu nego u cijelom Balkanu jer htjeli to da priznamo ili ne to je najgledaniji program i od otga vlasnici najviše zarađuju.

Kada se govori i kada se radi o rijaltii programu Zadruga ona je najgledanija na našim prostorima, a kada kažemo samo da se za finalnu veče pošalje par miliona poruka kao podrška i to vam bude jasno. Isto tako postoji veliki broj ljidi koji su uveliko protiv toga i koji smatraju da ovo nije za svačije oči a ovi sadržaju koji se dešavaju pokazuju se tokom dana ali da budemo realni dosta je više onih koji žele da se ovo prekine.

Ima dosta raznih karaktera a među njima j i veliki broj kandidta koji su na rubu srama i koje svi znaju kao problematične. Jedna od njih jeste Kristijan Golubović. Danas jako tužna vijest a to da je pas od Mikija Đuričića koji je bio učesnik rijaliti umro a njegovi pregledi idu preko 300.000 pregleda.

By Brzina