Kada se govori o Balkanu, to jeste tačnije o Srbiji tu imamo sada političku situaciju u kojoj je neprikosnoveni gospodar Srbije Aleksandar Vučić i njegov SNS cijeli popularniji sada neko neki ostali političari u Srbiji, pa se tako u nekim emisijama u kojima pojedini političari gostuju sve i svašta se desi. Na prvom mjestu po popularnosti ali i omraženosti jeste Aleksandar Vučić oa Brnabić a tu je i Vojislav Šešelj, Ivica Dačić i Čedomir Jovanović je tu.

Kada govorimo o Jovanoviću ali i njegovoj stranci može se vidjeti da su oni napravili jako loše rezultate na zadnjim izborima i tako je Jovanović krenuo i drugim poslovima d se bavi a sve je manje politike u tome svemu. Ovih dana u centru pažnje je radi serije “Porodica” kojja govori o hapšenju i izručenje Hagu Slobodana Miloševića a Jovanović je imao jednu bitniju ulogu u svemu tome.

SADA SE pojavila vijest da je Treće osnovno tužilaštvo u Beogradu dalo naređenje da se privede Čedomir Jovanović koji je lider LDP a kako se saznaje on nekoliko puta nije odazvao pozivu i radi toga sumnja se da je 18. je nanio lakpe povrede vlasniku Fizio Centra.

By Brzina