Cijela je estrada u nevjerici:Goga je ostala sama sa bebom.Muž je ostavio i otišao prvim letom u Švicarsku.Pjevačica je odlučila da bude iskrena i sve ispriča. – Brzina

Cijela je estrada u nevjerici:Goga je ostala sama sa bebom.Muž je ostavio i otišao prvim letom u Švicarsku.Pjevačica je odlučila da bude iskrena i sve ispriča.

Sve ljude je iznenadila i zaprepastila situacija da Goga Sekulić ostala sama sa svojim sinom.Naime,Gogu Sekulić je muž ostavio i otišao iz njihovog stana.

Goga je nakon te vijesti koja je plasiranja u javnost,sa Instagrama otpratila Uroša.Ona se oglasila i emisiji Premijera Vikend Specijal na Pink te irpičala sve u vezi sa ovim navodima.

Loading..

-Da,istina je.Ja sam Uroša optraila sa Instagrama ali radi svojih ličnih razloga.Ne znam da li je on mene otpratio.-rekla je tada ona te je nastavila sa pričom.-On svoju karijeru inače gradi u Cirihu,to jeste ide i u Ameriku ali i po cijeloj Evropi,alči svi vi znate da je moja karijera vezana za Beograd.Normalno je da će mama odlučiti da ostane sa svojom bebom.Ne zanimaju me priče.Neka priča ko šta želi i misli.Samo da kažem da nemam u planu da se razvodim ali ne želim više ništa da kometarišem u vezi sa tim temama.Možda sam odlučila da ga optratim da vidim kako je to kada žena odluči da otprati supruga.-rekla je ona i sve ostavila u čudu.

-Sada vam samo mogu reči da sam ja sa svojom bebom da mi jako uživamo skupa.Naravno da čujemo ali ja zaista više ne želim da pričam o tome ni ti da navodim neke razloge.-rekla je kratko ona i zaključila razgovor.

POGLEDAJTE U PRILOG FOTOGRAFIJU:

Da vas podjsetimo,Goga Sekulić se skoro porodila i samonakon par mjeseci se odlučila vratiti svojoj karijeri i nastaviti tamo gdje je stala.Ona je odlučila da se vrati svojim nastupima,a pored toga ona snima i nove pjesme.Sve je to jako obradovalo njene fanove i svi jedva čekaju da čuju njenu novu pjesmu i da uživaju.

Ali kako smo u situaciji da vidimo,čini nam se da njenom suprugu jako smeta jer je ona kao osoba jako posvećena svojoj karijeri i da nju gdje god da se pojavi prati medijska pažnja.Oni su se dogovrili čak i kada su stupili u vezu da će svoje karijere da grade slobodno i da jedno drugome neće stajati na putu.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *