Prošle sedmice desio se preokret kada je privedena starleta Tijana Ajfon i Mimi Oro i one su privedene na informativni razgovor u SPBOK radi istrage o Velji Nevolji to jeste o njihovoj umješanosti u razne kriminalne radnje koje je Ajfonkin bivši vjernik tada obavljao.

One su svo vrijeme govorile da nisu krivu da nemaju veze sa kriminalnim radnjama ni ti sa mafijom, te su sada u panici veliki broj estradnih ličnosti, jer Tijana i Mimi je rekla da su neke pjevačice viđane sa ovim članovima kriminalne grupe.

Tijana je trebala da se uda za Miksu dok je još bio u zatvoru a ona g aje tada obilazila kao vanbračnog supruga i svo vrijeme mu je bila podrška i uz njega. Do prije nekoliko mjeseci su skupa bili, pa su sada prekinuli ali korektni odnosi. Ona zna za neke pjevačice koje su tu dolazile. Tako da Tijana zna sve afere.

Sada se zna da neke estradne ličnosti ne spavaju noćina jer se plaše šta bi se moglo saznati. Ne bi bilo poželjno za njih da se sazna da su bili u vezi ili u kombinacijama ili da se sazna za imena njihova.

By Brzina