Cecina potresna ispovijest o boravku u zatvoru: Bila sam sama,u samici,bubašvabe i žohari su hodali oko mene… – Brzina

Cecina potresna ispovijest o boravku u zatvoru: Bila sam sama,u samici,bubašvabe i žohari su hodali oko mene…

Iza pjevačice Cece Ražnatović je veoma bolna i teška tema.

Loading..

Ona nikada neće zaboravite te trenutke kroz koje je prošla.

2003.godine su Cecu na puna tri mjeseca razdvojili od njene porodice.

Desila se akcija koju su nazvali “Sablja” 17.marta i tadaje privedena u sud i ta odlučeno da je smjeste u zatvor,to jeste u samicu.

-To je bilo nešto najteže,ja sam cijelo vrijeme mislila samo na svoju djecu.Moji roditelji su se trudili da sačuvaju moju ddecu od opasnih tadašnjih medija,trudili su se da oni ne čitaju razne laži o svojoj majci.Oni su godinama poslije mislili da sam ja tih 121 dan bila ustvari na turneji koja se dešavala u Americi.-rekla je Ceca u svojoj ispovijesti.

Ona je nakon tri mjeseca puštena na slobodu i rekli su da nije kriva,Njoj su jako teško pali ti dani provedeni u zatvoru.

-Punih trideset dana ja sam bila u samici.Bez prava ima posjete ,da mi dođe advokat ni ti da vidim sunce.Jedino društvo tada sumi bile bube,bubašvabe i žohari.U ćeliji s enalazio jedan mali krevet,stolić i klupica.

Kada sam ušla u u ćeliju,svi zidovi su bili ispisani vjerovali ili ne mojim pjesmama.U tom trenutku sam rekla “Bože moj,koja ironija.”

Zatim je pjevačica odlučila i da ispriča kako je izgledaa prva noć.

-Moja prva noć tu je bila preloša,strašna.Nisam oko sklopila i cijelu noć sam plakala.Nakon dugih mjesec dana ja sam dobila cimerku i već tada sam dobila pravo da dobijam štampu.Bilo mi je tada malo lakše.Mogla sam da sa nekim pričam,da se jadam i da plačem.

Jendom prilikom Ceca je čula kako su joj zatvorenici govorili

“Izdrži ti si naša sprska majka” Ali tada je njima naređeno da se okrenu dok je jedan rekao :”Ma gdje da se okrenem kada ovo je jedina prilika da vidim Cecu uživo.”

Moram da kažem da je i zatvor za ljude.To što sam aj tu prošla,prošlo je i i za mene .Ne želim da kukam,tako je kako je.Tako se moralo desiti.-Rekla je Svetalan Ceca u jednom od intervjua.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *