Ostalo

Ceca zavijena u crno! Nalazi se u veoma teškom stanju! Zašto baš ti da odeš?

Naime, svima je poznato da jedna od najpopularnijih pjevacica, a to je svakako Svetlana Ceca Raznatovic nije imala bas lak zivot. Tezak zivot je od nje napravio jednu veoma jaku zenu. I sami ste mogli zakljuciti da ce Ceca rijetko kada zaplakati u javnosti, te pokazati svoju slabost na taj nacin. Bilo je trenutaka da se dogode veoma tuzne stvari i da cak i Ceca pusti suzu u javnosti. Ovaj put je Ceca bila rasplakana i potresena zbog smrti svoje dobre prijateljice.

Radi se o Isidori Bjelici koja je nazalost preminula prije nekoliko dana, a tek je jucer bila odrzana komemoracija i sahrana. Svetlana Ceca Raznatovic je dosla na zadnji ispracaj svoje prijateljice, a pored nje je bilo i mnogih drugih kolega sa estrade. Naime, cijela javnost je bila potresena zbog ove vijesti, te niko nije mogao sakriti suze od velike boli. Mnogi kazu da im je Isidora bila veliki prijatelj i jedna veoma dobra dusa.

Vecina njih se tjesi time da je sada Isidori mnogo bolje, jer se u poslednje vrijeme borila sa nekoliko metastaza. Poslednji trenutci zivota su joj bili veoma teski, te mnogi kazu da se ponovo rodila.