I sami znate kako je naša estradna scena jako velika i da se na njoj nalazi veliki broj pjevača, muzičara, producenata i slično. Tako svakog novog dana do nas dolazi veliki broj priča o njima te sve te informacija mi dijelimo sa vama. Tako je prije nekoliko dana do nas došla jedna jako zanimljiva informacija koja je mnoge šokirala. Evo o čemu se radi.

Naime, radi se o tome da je prije nekoliko dana do nas došla informacija koja se tiče jedne naše jako poznate i velike pjevačice a njeno ime je Svetlana Ceca Ražnatović. To je pjevačica sa jako velikom karijerom i mnogi je vole i mnogima je baš ona uzor.

Tako je ona čak i prije nekoliko mjeseci postala baka. Međutim prije nekoliko dana na svojim društvenim mrežama je objavila jednu sliku koja je privukla sve medije. Ona je slikala Željka u njegovom kutku i mnogi su odmah počeli da analiziraju ovu sliku.

Pogledajte i vi ovu sliku i podijelite sa nama svoje mišljenje u komentarima i recite nam šta mislite o ovome svemu. Pišite nam u komentarima svoje mišljenje.

By Brzina