Ceca je odlučila da napravi kratki predah i da ode na odmor.Objavila je jednu fotografiju i time otkrila ko joj pravi društvo.Ovaj njen potez će je koštati… – Brzina

Ceca je odlučila da napravi kratki predah i da ode na odmor.Objavila je jednu fotografiju i time otkrila ko joj pravi društvo.Ovaj njen potez će je koštati…

Pjevačica Svetlana Ceca Ražnatović već godinama ide na Kipar, na Aja Napu, gdje ima kuću u kojoj često odmara, a koju joj je kupio Arkan.

Loading..

Svi koji su upoznati sa Cecinom karijerom znaju da ona ima u svom vlasništvu veliku vilu na Kipru.Vila se nalazi na samoj plaži.Ona obožava da svoje slobodno vrijeme tamo provodi. Vila se nalazi na Aja Napu a tu vilu joj je kupio Arkan.

Mnogo godina u tu vilu su dolazili njena djeca i njihovi prijatelji.Jako je lijepa i na lijepom mjestu.

Do sada su vilu imali priliku da vide i gledaoci kada je Ceca odlučila da sa Ognjenom Amidžićem snimi emisiju baš u svojoj vili u na plaži.

Iako do sada Ceca nije željela da dijeli slike sa Kipra,željela je da maksimalno uživa i da se opusti da ne misli o problemima i stvarima koje je čekaju kada se vrati u Srbiju.Sada je odlučila da napravi izuzetak.

Pjevačica je odlučila da je sada pravo vrijeme da ode na odmor,da se isključi iz realnosti i napuni baterije za daljnje nastupe koji je čekaju.

Ovog puta ona na odmoru nije bila sama.

Društvo su joj pravili sestra od koje se pjevačica u poslednje vrijeme ne odvaja i njeni sestrići,prekrasni blizanci.

POGLEDAJTE I VI FOTOGRAFIJU KOJU JE OBJAVILA I KAKO CECA UŽIVA NA KIRPU:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *